BURSA / YILDIRIM - Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu

Ara

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri ile 'En Büyük Engel Sevgisizliktir' temalı Dünya Engelliler Günü etkinlikleri gerçekleştirdik.

Ara

04.12.2023 tarihinde okulumzda deprem tatbikatı gerçekleştirdik. Öğretmen ve öğrencilerimizin hazırlamış oldukları program ile öğrencilerimize deprem esnasında nasıl davranmaları gerektiği anlatıldı. Ayrıca Okul Müdürümüz deprem esnasında binadan tahliye işlemlerinin nasıl gerçekleşmesi gerektiği ile ilgili bilgiler verdi.

Kas

Türk patent ve marka kurumu müdürü Zeki durak, Türk patent ve marka kurumu için hazırladığımız rap şarkısı için teşekkür belgesi ve Alamet-i Farika ismi ile Osmanlı'da kurulmuş bu kurumun ilk patentlerinin olduğu kitabı hediye etmiştir.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Gününü Okulumuz İdareci ve Öğretmenlerimiz coşku ile kutladılar. Katılımları için İdareci ve Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

"UZAY VE HAVACILIKTA YÖN GÖSTERENLER" ÖDÜLÜNÜ KAZANDIK

Okulumuz; Astronomi, uzay, havacılık eğitimiyle ya da bu alanlarda toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla yaptıkları çalışmalarla fark yaratan kurumlara verilen GUHEM Uzay ve Havacılıkta Yön Gösterenler Ödülü’nün bu yıl ki kazananı oldu.

Dünya Uzay Haftasında yaptığımız etkinlikler ile Türkiye'de 117 kurum arasından 3. olarak "2023 Uzay ve Havacılıkta Yön Gösterenler" ödülünü almaya hak kazandık. Ödülümüzü, GUHEM MODERN' de düzenlenen törenle, Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ahmet ALİREİSOĞLU'ndan aldık.

Öğrencilerimizi 21. yüzyıl becerileri ile donatmak adına çalışmalarımız devam edecek.

Kas

Okulumuz 7/A Sınıfı öğrencilerinden Şeyda ULAŞKIN ve 7/F Sınıfı öğrencilerinden Diyar KÖÇ tarafından Endüstriyel Tasarımcı Sedat ÖZTÜRK ile O'KUL dergimiz için röportaj yapıldı.

Kas

Okulumuz Patent ve Marka Kulübü olarak yazmış olduğumuz şarkı sözlerinden Patent ve Marka Rap şarkısını kulüp öğrencimiz Seslendirdi. Şarkı sözleri Telif Hakları Genel Müdürlüğünden okulumuz adına tescil ettirildi . Türkiye’de bir ilk olarak Patent ve Marka Rap şarkısını okulumuz olarak hazırladık .

Kas

Okulumuz görsel sanatlar öğretmeni Kenan MEKİK'in koordinatörlüğünde; okulumuz öğrenci ve öğretmenleriyle hazırladığımız "Cumhuriyetimizin 100. Yılı" konulu filmimiz...

Kas

Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerimiz bugün Türk Kızılayını ziyaret ederek. Afet Müzesi ve Kızılay Müzesini ziyaret edip Türk Kızılayının geçmişten günümüze çalışmalarını incelediler.

Eyl

Mevlid-i Nebi Haftası okulumuzda yapılan etkinliklerle kutlandı.

Eyl

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma töreni öğretmenlerimiz Ayşenur KIZIL, Mehmet ARSLAN ve öğrencilerimizin hazırladığı törenle gerçekleştirildi.

15 Temmuz Şehitlerini unutmadık.

Haz

Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım derslerimizde öğrencilerimizin yaptıkları çalışmaları sergiledik.

Haz

Yıldırım İlçesi Öğrenciler Masa Tenisi ilçe 4. sü olduk. Öğrencilermizi Kutluyoruz.

Ara

Okul Müdürümüz Ercan YILMAZ öğremenlerimize BAŞARI BELGELERİNİ verdi.