BURSA / YILDIRIM - Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu

May

Öğretmen ve öğrencilerimizin yazdıkları hikayelerden oluşan ÇINARALTI HİKAYELERİ adlı kitabımız, Okul Müdürümüz Enes Nebi BULUTGÖÇER ve ögrencilerimiz tarafından Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa SEVİNÇ Bey’e makamında takdim edildi.

Nis

Patent ve Marka Kulübü olarak Fikri Mülkiyet Günü Videomuz. Aylık toplantımızı gerçekleştirerek önemli çalışmalar için kararlar aldık.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda büyük bir coşku ile kutlandı.

Nis

Okulumuzda başlatmış olduğumuz Camda Yeniden Doğuş Projesi kapsamında Belediyeden temin edilen Cam Atık Kutusu okul bahçesine kuruldu.

Nis

Okulumuzda başlatmış olduğumuz Camda Yeniden Doğuş Projesi kapsamında hazırlamış olduğumuz Afişimiz.

Nis

Geri dönüştürüyoruz geleceğimizi koruyoruz projesine öğrencilerimizin yoğun ilgisi var.

Nis

2020 Tokyo altın madalya sahibi Abdullah Öztürk konuğumuz oldu.

2024 Paris için kotalarını tamamladı hazırlıklarına devam ediyor. Öğrencilerimize ilham verdi.

Mrt

Okulumuz Ramazan Ayında hatim çıkarıyor.

Mrt

Kütüphaneler Haftası etkinlikleri kapsamında; kitap okuma alışkanlığı ve kütüphane kullanma sevgisi kazandırılması, kitap okuma becerilerinin geliştirilmesi ve kütüphane kurallarının benimsetilmesi amacıyla Türkçe Öğretmenimiz Niyazi Ayanoğlu gözetiminde kütüphane ziyaretleri yapıldı ve kütüphane ortamında okuma saati etkinliği gerçekleştirildi.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı, okulumuzda veli, öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

İl ARGE ile ortaklaşa şehrimizi tanıyorum projesi gerçekleştirdik.

Şbt

Öğretmen ve Öğrencilerimizin Kasım ayından itibaren yazdıkları hikayeleri okul dergimiz olan fsmokuldergisi.com.tr web sitesinde yayımlanmaktadır.

Şbt

Okulumuz İngilizce Öğretmenelerinden Hülya AYDEMİR'in önderliğinde başvuru yaptığımız Bursa İl MEM Korsorsiyum proje başvurumuz kabul edilmiştir. Öğretmenlerimizin Avrupa okullarında işbaşı gözlem yapma fırsatı bulacağı projemiz hayırlı uğurlu olsun.

UNUTMADIK!

6 Şubat Kahramanmaraş ve 10 ilimizi daha etileyen asrın felaketinin seneyi devriyesinde tüm okul olarak ölen vatanşlarımıza 1 dakilalık saygı durduk. Deprem ile ilgli bilgilendirici video izledik